[column size=half position=first ]


[/column]

[column size=half position=first ]
We zijn actief begonnen met deze website, in het eind van Q3. Inmiddels is het einde van Q4 in zicht. Het gaat goed. De website helpt inmiddels al vele mensen, we krijgen veel mailtjes binnen wanneer het gaat om geld lenen zonder rente. Mensen zeggen bij ons unieke info te kunnen vinden en vragen op onze mening.[/column]

Vaak gestelde vragen

We merken dat mensen niet veel van lezen houden. We krijgen daarom ook regelmatig vragen waarop eigenlijk het antwoord wel op onze website staat. Denk hierbij aan vragen over snel krediet, minikrediet of mensen die direct geld nodig hebben. Daarnaast merken we dat onze website nog niet af is. We werken op dit moment aan veel pagina’s, ter toevoeging op ons onderwerp. Hebt u daarom tips ter verbetering van onze website? Geef ze gerust door! Dit kunt u doen door contact met ons op te nemen. Ook kunt u ons volgen op Twitter en liken op Facebook. We hopen op uw support.

Voor nu hartelijk dank voor het lezen van dit online persbericht. Met betrekking tot internetmarketing maken we ook stappen, linkbuilding is iets waar we veel aandacht aan besteden. Mede hierdoor staan we nu op de 4e plek met het zoekwoord: geld lenen zonder rente. Wanneer u onze website waardeert, hopen we dat u ook met dit zoekwoord naar ons gaat linken. Dit is in onze ogen de grootste waardering die we kunnen krijgen.